Burç Uyumları ve Evcil Hayvanlarımız Aslan , Başak , Terazi

ASLAN (24Temmuz - 23Ağustos)

 

"Gururlu bir duruşu vardır"

 

İşte kral ve kraliçelerin burcu. Bu burcun hayvanları kendilerini kraliyet ailesinden gelmiş gibi hissederler. Lider olarak doğmuşlardır ve kısa sürede kendilerini takip edecek bir grubu toplayabilirler. Bu burçtan hayvanlar çocukları çok severler ve aynı zamanda çok koruyuculardır. Onlara şefkatli davrandığınızda canlarını vermekten çekinmezler. Bu burçta doğan bir ufaklığın izlenmeye değer gururlu bir duruşu vardır. Görkemli ve ihtişamlı bir havası , asil bir tavrı vardır. İlgi odağı olmak ister ve çok bakım gerektirir. İhmal edebileceğiniz bir ufaklık değildir. Uzun süre göz ardı edildiğinde üzülür ve köşesine çekilebilir. Bu durumda ona özel ilgi gösterip hediyeler verirseniz düzelecektir. Ödül ve hediye karşılığında bu ufaklık sizin için herşeyi yapacaktır. Kendinden emin , korkusuz , gururlu aslan burçlu hayvanlar , ideal polis köpeği olurlar. Kendini beğenmişliklerinin sınırı olmadığı gibi , sevginin merkezi olmaya da bayılırlar. Aslan burcu evcil hayvanlar , sahibine zarar gelmemesi için canlarını vermeye hazırdır.

 

 

 

 

BAŞAK (24Ağustos - 23Eylül)

 

"Her açıdan mükemmel olmanızı bekler"

 

Başak burcunda doğan evcil hayvanlar doğuştan gelen bir iyileştirme yeteneği vardır. Kendinizi iyi hissetmediğinizde size hizmet etmek için elinden geleni yapacaktır. Yavru ufaklıkların eğitimine erken başlanmalıdır ve temiz ortamlarda bakılmalıdır. İlk başta size isteksiz ve reddedici gözlerle baksa da , ayda bir yıkamanız onu çok mutlu edecektir. Sizden her açıdan mükemmel olmanızı bekler ve öyle değilseniz , size onaylamayan beğenmeyen gözlerle bakabilir. Bu ufaklıklar terapi için bire birdir. Bu burcun hayvanları oldukça dosttur ve altıncı hisleri çok kuvvetlidir. Sizin hasta yada mutsuz olduğunuzu hemen anlarlar ve sizi rahatlatmak için yanınızdan ayrılmazlar. Yine de bu hayvanlar oldukça utangaçtırlar ve eve geldiğinizde sizi karşılamak için kapıya koşmazlar. En temiz evcil hayvanlar başak burcundan çıkar. Rutinden hoşlanırlar. Onun için her gün aynı saatte yürütülmek, aynı vakitte yemeklerini yemek isterler. Bu burcun hayvanları küçük olurlar. Sadık olan bu ufaklıklar , aynısını sahiplerinden de bekler.

 

 

 

 

TERAZİ (24Eylül - 23Ekim)

 

"Aşırı ilgi gördüğünde çok mutlu olur"

 

Terazi burcunda doğan evcil hayvanlar sevildiğinde ve aşırı ilgi gördüğünde çok mutlu olurlar. Yalnız kalmaktan hoşlanmazlar. Çok çalışmanız gerekiyorsa, ona arkadaşlık etmesi için bir evcil hayvan daha almanız tavsiye edilir. Dokunulmaya ve ilgi görmeye çok ihtiyaç duyar. Bazen kafası karışabilir. Bu nedenle ondan ne beklediğinizi çok açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Aksi takdirde sadece oturacak ve size garip bir yüz ifadesiyle bakacaktır. Çevresindeki herkesle ve evdeki diğer evcil hayvanlarla iyi anlaşır. Günde ona en az bir kere seni seviyorum demeyi ihmal etmeyin ve sizi öpücüklere boğmasına şaşırmayın. Terazi burcu ufaklıklar uyumlu hayvanlardır ve ilgi görmekten hoşlanırlar. Kendi ilgilerini ise aile fertleri arasında eşit olarak dağıtırlar. Evde yalnız bırakılmaktan hoşlanmazlar. Yemeğe ve yumuşak müziğe düşkündürler. Önlerine ne koysanız yerler ve biraz da tembelliğe meyillidirler. O yüzden onlara düzenli olarak egzersiz yaptırmayı unutmayın. Sahiplerini kolaylıkla ikna , hatta yönlendirme gücüne sahiptirler. Bu köpekler , paranın satın alabildiği herşeyle mutlu olurlar. Yattığı sepetin ipekle döşenmesine dikkat edin. Yalnız bırakılmaktan nefret ederler. Evde , yanlarında değilseniz sizi müthiş özlerler. Başka hayvanların arkadaşlığını sevdikleri kadar, çevresinin barış, uyum içinde bulunmasından hoşlanırlar.